Workplaces

företag

Det är ett välkänt faktum att friska och nöjda anställda är en stor tillgång för alla företag. En Norwell Outdoor Fitness park nära eller på ditt företag, är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att investera i hälsa, välbefinnande och effektivitet hos dina anställda.

En fitness park utgör också en möjlighet att skapa balans i livet för dina anställda. Den fria och enkla tillgången att utöva träningen under klar himmel fyller dig med energi och frisk luft, och gör det möjligt att både börja och avsluta en hektisk arbetsdag på en hög nivå.

 

 

workplaces small

Som de användbara och mycket speciella verktyg de är, inspirerar Norwell apparna och QR-koderna på varje station till träning, och ger full undervisning i hur de bör användas.

Alla våra fitness-stationer använder din egen kroppsvikt som motstånd och är utmanande och effektiva oavsett hur vältränad du är. Som ett resultat kan övningarna utföras utan risk för skador.

Den estetiska Danish Design uttryckt i vår träningsutrustning är mycket tilltalande. Formen och färgen i kombination skapar en mycket transparent kvalitet, vilket gör den lämplig för alla miljöer.

Norwell Outdoor fitness-stationerna är enkla att installera och kräver minimalt underhåll.

 

 

 

Kontakta oss för mer information