Hotels & Resorts

hotell & resorter

En Norwell Outdoor Fitness park på ditt hotell eller resort, kommer att öka kvaliteten och utbudet av aktiviteter som finns för dina kunder och besökare.

Våra intuitiva träningsstationer placerade som utomhus gym, gratis att använda och alltid tillgängliga, kommer att locka människor i alla åldrar som tycker om att tillbringa tid ute i den friska luften. Möjligheten att arbeta i en avslappnad miljö, under en klar himmel kommer att uppskattas och bli ihågkommen.

hotels resorts small

Som de användbara och mycket speciella verktyg de är, inspirerar Norwell appar och QR-koder på varje station till träning, och förser dig med fulla instruktioner för hur de bör användas.

Alla våra fitness-stationer använder din egen kroppsvikt som motstånd och är utmanande och effektiva oavsett hur vältränad du är. Som ett resultat kan övningarna utföras utan risk för skador.

Den estetiska Danish Design uttryckt i vår träningsutrustning är mycket tilltalande. Formen och färgen i kombination skapar en mycket transparent kvalitet, vilket gör den lämplig för alla miljöer.

Norwell Outdoor fitness-stationerna är enkla att installera och kräver minimalt underhåll.

 

 

Kontakta oss för mer information.