Schools

skolor

Med en Norwell Outdoor Fitness park på era skolgårdar eller läroanstalter, kommer rolig träning in i bilden – på eget initiativ.

Att vara frisk och aktiv är viktigare nu än någonsin. Speciellt våra barn och unga vuxna behöver bli inspirerade för att bryta sig loss från en allt mer stillasittande livsstil.

Våra utomhus träningsguider gör det mycket enkelt för lärare och elever att engagera sig i rolig träning, både under och efter lektioner. Guiderna inspirerar till motion och fungerar som ett värdefullt verktyg för att förbättra den övergripande hälsan hos dina elever och studenter, samt öka deras förmåga att koncentrera sig och lära.

 

schools small

Som de användbara och mycket speciella verktyg de är, inspirerar Norwell appar och QR-koder på varje station till träning, och förser dig med fulla instruktioner för hur de bör användas.

Alla våra fitness-stationer använder din egen kroppsvikt som motstånd och är utmanande och effektiva oavsett hur vältränad du är. Som ett resultat kan övningarna utföras utan risk för skador.

Den estetiska Danish Design uttryckt i vår träningsutrustning är mycket tilltalande. Formen och färgen i kombination skapar en mycket transparent kvalitet, vilket gör den lämplig för alla miljöer.

Norwell Outdoor fitness-stationerna är enkla att installera och kräver minimalt underhåll.

 

Se vår fitnessguide för barn.

Se vår Smartphone App för barn.

Se vår fitnessguide för vuxna. 

Se vår Smartphone App för vuxna. 


Kontakta oss för mer information.