Special needs About You

särskilda behov

Hantering av sjukdom eller en fysisk utmaning behöver inte begränsa någon från att träna. Genom att vara lättillgängligt och gratis att använda, är en Norwell Outdoor Fitness park den perfekta platsen för alla förmågor att träffas, träna och motionera.

Våra intuitiva stationer är utformade för alla – alltifrån de som utmanas av fysiska begränsningar eller sjukdom, till de vältränade och rörliga. En Outdoor fitness park kan ge en viktig fördel för alla människor som vill upprätthålla och förbättra deras fysiska kondition genom att träna i den friska luften och i en avslappnad atmosfär.

 

 

special needs small 1

Alla våra fitness-stationer använder din egen kroppsvikt som motstånd. Som ett resultat kan övningarna utföras baserat på din förmåga och utan risk för skador.

Som bra hjälpmedel för användare, utbildare och instruktörer, erbjuder vi Norwell appar och QR-koder på varje station, för att ge inspiration till träning och noggranna instruktioner vid användning.

Den estetiska Danish Design uttryckt i vår träningsutrustning är mycket tilltalande. Formen och färgen i kombination skapar en mycket transparent kvalitet, vilket gör den lämplig för alla miljöer.

Norwell Outdoor fitness-stationerna är enkla att installera och kräver minimalt underhåll.

 

Kontakta oss för mer information