Norwell jr logo 1

rolig träning

Norwell Junior är en serie av utomhus fitness-stationer för åtta till fjorton åringar.

De unika, intuitiva mönstren i vår Junior serie utnyttjar den naturliga lusten och motivationen att leka och visar vägen till rolig träning för barnen.

 

grey btnSe den inspirerande tränings guiden för barn.

Norwell Junior Smartphone App – den första i sitt slag – ger barnen en unik möjlighet till bättre resultat på ett roligt och annorlunda sätt.

grey btnGå till Appen för barn och ta reda på mer.

NWJR101 Chest Jr

 

 

 

Junior Chest

Junior Chest är en axelpress som använder sig av barnets egna vikt som motstånd. Precis rätt mängd motstånd för säker och effektiv träning av axlar, triceps och bröst.

NWJR102 Back Jr

 

 

Junior Back

Junior Back är en pull-down station med mål att bygga upp styrka i ryggen, axlarna och biceps , återigen med hjälp av barnets egna vikt som motstånd.

NWJR103 Sit Up JR

Junior Sit Up

Junior Sit Up är perfekt för att förbättra buk , lår , höft- och ryggmusklerna. Barnen kommer att använda den med ansiktet uppåt eller nedåt och njuta av träningen.

NWJR104 Pull Up Jr

 

 

 

Junior Pull Up

Junior Pull Up stärker främst musklerna i armar och axlar genom att man – som namnet antyder – drar upp kroppen.

NWJR105 Bar JR (B)

Junior Bar

Junior Bar förbättrar styrkan i överkroppen på en mängd olika sätt, t ex genom dips eller pull ups vid marknivå.

NWJR201 Doubbel Air Walker

 

Junior Double Air Walker

På Double Air Walker kan två barn "gå på luft" - sida vid sida. Att träna på Air Walker förbättrar kardiovaskulära funktioner och ökar flexibiliteten i höft-och lårmuskler.

NWJR202 Cross Jr

 

 

Junior Cross

Junior Cross erbjuder barnen ett bra sätt att utveckla höft , ben och armmuskler , och förbättrar även de kardiovaskulära funktionerna.

NWJR204 Hip

 

Junior Hip

Junior Hip är en annan typ av sving som försiktigt utvecklar musklerna i ryggen, höfterna och magen, samt förbättrar de kardiovaskulära funktionerna.

NW501 Bench

 

Bench

Bench är full av möjligheter om du vill träna mage, rygg, armar och ben – och vill kunna vila bekvämt mellan träningspasse.

NW502 Pingpong

Ping Pong

Pingpongbordet erbjuder ett roligt och mycket fördelaktigt sätt att komma i form. Det är en lekfull aktivitet, där du tränar din koordination, rörelse och hastighet samtidigt.

NW503 Sign b

 

Junior Sign

Norwell Junior Sign tillgodoser med information om träningskoncept och Norwell Junior Smartphone App, samtidigt som den ger en progressiv guide till din Norwell Junior Outdoor Fitness park.