Seniors

hälsosamt åldrande

Vi vet alla hur fysisk aktivitet har en positiv inverkan på vår livskvalitet och som pensionärer är det ännu mer avgörande för att upprätthålla och förbättra vårt fysiska och psykiska välbefinnande det bästa vi kan.

Vem som helst kan gå med – det spelar ingen roll hur vältränad du är, stationerna lämpar sig för alla. Norwell Outdoor Fitness utrustning är till för alla människor som vill njuta av naturlig motion och träning.

För tekniska specifikationer och CAD detaljer gå till ladda ner.

 

NW201 airwalker

Air Walker

Att gå på luft är förmodligen den största känslan av frihet du kan ha. Norwell Air Walker ger dig den fulla upplevelsen av en rask promenad utan ansträngningen.

NW106 Leg

 

 

 

Leg

Leg passar alla när det gäller att bygga upp styrka i dina lår, ben och vader.

NW202 CROSS

 

 

Cross

Cross-stationen är ett bekvämt sätt att utveckla ben- och höftmuskulaturen, och samtidigt förbättra din kardiovaskulära uthållighet.

NW301 Twister

Twister

Twister har två olika plattformar, en man står på och en man sitter på med hjälp av kurvan som stöd. Denna station förbättrar din balans och koordinationsförmåga, i kombination med att den utvecklar musklerna i ryggen.

NW101 Chest

 

 

 

Chest

Chest är en sittande bröstpress, som använder din egen kroppsvikt som motstånd i träningen. Denna station förbättrar styrkan i bröstet, framsida axlar och triceps.

NW102 Back

 

 

 

Back

Back ger dig ett enkelt och effektivt sätt att stärka din rygg och baksida axlar med hjälp av din egen kroppsvikt som motstånd i träningen.

NW501 Bench

Bench

Bench är full av möjligheter för när du vill träna din mage, rygg, armar och ben – och för att vila bekvämt.

NW503 Sign b

 

Sign

Norwell Sign tillgodoser med information om utbildningskoncept och Norwell Smartphone App och fungerar som en guide till din Norwell Outdoor Fitness park.

 

NW502 Pingpong

Ping Pong

Pingpongbordet erbjuder ett roligt och mycket fördelaktigt sätt att komma i form. En lekfull aktivitet där du tränar din koordination , rörelse och hastighet samtidigt.